Sayfa: 1   Aşağı git
Gönderen Konu: ÇAKRAZ'DA ÖĞRENCİLER 2009  (Okunma Sayısı 1028 defa)
Heran
Administrator
Ev Sahibi

Çevrimdışı Çevrimdışı

« : Ocak 12, 2009, 11:43:46 ÖS »

Resimleri gönderen:Dursun PECINKAYA

« Son Düzenleme: Şubat 15, 2009, 02:47:08 ÖS Gönderen: Heran » Logged

necati58
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Ocak 13, 2009, 04:11:30 ÖS »

Resimler cok güzel olmus tesekkürler dursun abi  Smiley

eren
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Ocak 17, 2009, 06:16:59 ÖS »

Fotoğraf makinesini çok tıtretmişsınız Cheesy ama guzel düşünce bırde sıralamya konulsa guzel olur 1. sınıf 2. sınıf gıbı daha guzel olurdu Cheesy . Güzel görüntülerdi

dursun
Moderator
Ev Sahibi

Çevrimdışı Çevrimdışı

Dost kara günde KARANLIĞA KARIŞIR

« Yanıtla #3 : Ocak 17, 2009, 10:36:25 ÖS »

Teşekkürler nuh merak etme hepsi düzelecek yegen yeni başladık daha çalişmalara  bazi teknik donanım yoksunlug çekiyoruz inşallah ilerde daha da güzel olacak el ele verirsek sizlerinde fikir ve görüşleri doğrultusunda düzenlemeler yapacagiz yeterki sizler kayitsiz kalmayın gerisi hep düzelir zamanla site güzel amacimiz siz köylülerimizi toparlayıp kaynaştırmak köy ve vatan hasreti çeken kardeşlerimize biraz olsun bu özlemini gidermek buradan sizlerdenden ricam bir abiniz olarak bu sitede sizin gibi okumuş aydin kişilerede ihtiyacımız var gençlere hitap edebilmek onların dünyasını anlamak sizlerin isi olacak bizler itiraf etmeliyimki gençler kadar aydın düşünemeyiz şahsım adına şuda bir gerçekki şimdiki gennçlik çok daha umut vadediyor bizlerden daha sağlikli düşünüyor insallah ilerisi aydinlik olur Allah tüm gençlerden razi olsun köyü düzeltirse onlar düzeltecek  tüm kalbimle inanıyorum buna Allaha emenet ol  sana aydınlık bir gelecek diliyorum hatta tüm gençlerimize.

Eskiden ekmek aslanın ağzındaydı. Şimdi aslanda aç

hacce58
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : Haziran 15, 2009, 01:12:15 ÖS »

ilk kez koyumuzdeki siniflari gordum. bi tuhaf oldum. maddi durum nasil orda bilmiyom ama sanki zor sartlar icinde okuma mucadelesi veriyorlar gibiydi. burdan dahada kotu sartlarda okuyanlarda vardir. insan gozuyle gorunce dokunuyo.

yinede emegine saglik

Sayfa: 1   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: