|
|
|
|
kaya
Usta Kullanıcı

|
 |
« Yanıtla #2 : Aralık 27, 2008, 03:17:21 ÖS » |
|
eşek şakası diyeceğim ama,hayvana iftira olur,o bile böyle şaka yapmaz. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kemal aktas
Usta Kullanıcı

|
 |
« Yanıtla #3 : Aralık 27, 2008, 06:18:19 ÖS » |
|
4.veya.5.yil ønce izine køye gitmistim almanyadan ablamlarda gelmisti hepimiz kapinin ønunde oturuyorduk kadir dayim geldi hos geldiniz dedi bana sarildi bir agliyor bir agliyor bende doluktum bende ve ablamda aglamaya basladi dayimin sesli aglamasina bende baya doluktum agliyordum birden aglayan dayim birden hangir hangir gulmeye baslamasinmi sesli aglayan adam bizide aglatan adan birden bire hangir hangir gulmesi beni cok kizdirdi ve dayima ilkdefa kizmistim sen nasil insansin yav hem agliyorsun bizleri aglatiyorsun bizi aglatip ve hangir hangir guluyorsun agliyorsan erkegkibi akla aglamiyorsanda erkekgibi aglama sen ne bicim insansin dedim baya kizdim o harekatina cunki bizlerde akraba konu komsu hasreti vardi oda bizim hasretimizden øzlemimden alay dalga gecmisti ondan dolayi cok zoruma gitmisti ve dayimida iyide tanirdim bu gibi hareketleri tabri vardi ama bana asla beyle seyleri hic yapmazdi demeki huylu huyunu terketmezmis .  : 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dursun
Ev Sahibi

Dost kara günde KARANLIĞA KARIŞIR
|
 |
« Yanıtla #4 : Aralık 28, 2008, 01:44:51 ÖS » |
|
Kemal belki yağmur yağıyordur çünki yağmurda ağlayanla gülen ayırt edilemezmiş sanada gülüyormuş gibi gelmiştir
|
|
|
|
|
|
Eskiden ekmek aslanın ağzındaydı. Şimdi aslanda aç
|
|
|
|
Heran
Administrator
Ev Sahibi

|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 03, 2009, 05:29:45 ÖS » |
|
Kemal can, sanırım sen bu anıyı başka bir yere yazacaktın yanlışlıkla buraya yazdın.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kemal aktas
Usta Kullanıcı

|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 05, 2009, 11:58:21 ÖS » |
|
1976 yillari olmali amca oglu servetle birlikte køyun kahfesinde yani amcamgilin kahfesinde gecti bu sakamiz køyde elektirik yoktu kahfede lukus vardi ve isportayla yanardi kahfede herkes oyun oynuyor amca olglu servet kahvefi calistiriyor ve riza kayhanda kagit oynuyor arkasida mutfaga dønuk amca ogluyla ikimiz bir olduk isportayi rizanin omuzun døktuk amca oglu kipriti yakit riza yaniyor kahfedeki herkes karatmaya calisiyor adam yaniyor birde alev cikiyorki hemde nasil bizde korktuk millet elleriyle sopa atargibi atesi karatmaya ugrasiyor karatamiyorlar o arada ceketi cikarti riza atesi karatilar ve ne kendi nede elbisesi yanmadi o alevin tavana kadar alevlenmesine ragmen yanmadi amca ogluyla biz ordan korkuyla kactik amcamgilin eve riza koctu pesimizden yassada bizden buyuktu eve vardik kapiyi kilitledik kabidan kizdi bagirdi ve huyunuda iyi biliyorduk yarim saat sonra kapiyi actik onunda kizginligi gecmisti ve hic bir sey olmamisti iste kucukluk cocukluk sakamizdi isporta yakmamisti .yazan kemal aktas
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Heran
Administrator
Ev Sahibi

|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 06, 2009, 09:26:16 ÖS » |
|
Yahu yakamamissiniz, bari benzin dokeydiniz... Yani dua edin de ispirto dokmussunuz. Yoksa adami canli canli yakacakmissiniz. Yani, yakarak saka... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dursun
Ev Sahibi

|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 12, 2009, 12:18:56 ÖÖ » |
|
Ali bekir bekçiydi bende köy ihtiyar heyetinde idim ozaman yukarı özde kepçeyle bent tutuyoruz Ali bekir tepsiyle çay dağıtıyordu hemen ayağımın dibinde bir kurbaga gördum yakaladım Çay dagıtmakta olan Ali bekirin elleri doluyken çektim pantolonunun içine bıraktım o neydi la dedi bende Gö keçemen dedim bu arada kurbagada kırmaşınca Alibekir Anam b....nu yeyim deyip elindeki bardagı demliği kaldırıp attı can havliyle Gö keçemen sandıği kurbagayı pantolonun üzerinden nasıl sıktıysa çıkarttıkki kurbaga macuna dönmüştü ama Ali bekir hala titriyordu ne lan bir kubagadan adam korkarmı dedim.Ula ne kurbagası sen Gö keçemen deyince taa kafamın tası sıçradı Allahını seversen bana daha beyle şaka yapma delirip başına bela olurum dedi baya gülmüştük ogün 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Heran
Administrator
Ev Sahibi

|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 12, 2009, 12:03:19 ÖS » |
|
Vallahi ne diyeyim... Iyi ki adam catlayip, ölmemis... Ya da erkeklik meselesi var yaaa haniii...  Ne olur ne olmaz degil mi? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dursun
Ev Sahibi

|
 |
« Yanıtla #11 : Ocak 13, 2009, 12:01:05 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaya
Usta Kullanıcı

|
 |
« Yanıtla #12 : Ocak 15, 2009, 12:13:59 ÖS » |
|
çok güzel anılar,şaka yapana ve yapılana da yakışınca çok eğlenceli oluyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dursun
Ev Sahibi

|
 |
« Yanıtla #13 : Ocak 15, 2009, 02:02:22 ÖS » |
|
Bizler şakayı yapan veya yapılandan ziyade şakadaki espiriyi yakalayan anlayanlara hitap etmek için yazıyoruz yoksa kimseyi küçümsemek hor görmek değil amacımız kısaca anıda diyebilirsiniz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Heran
Administrator
Ev Sahibi

|
 |
« Yanıtla #14 : Ocak 16, 2009, 11:20:58 ÖÖ » |
|
Dursuncugum hatirliyorsan Riza dayinin ogluna bir saka yapmissiniz, onu da anlatsana. Hani su mezarliktan geceyarisi gecmesini... Kita durrrr! Vallahi birleri fisildadi ama tam anlatmadilar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|