Sayfa: 1   Aşağı git
Gönderen Konu: BÖYLE DE ŞAKA OLMAZ Kİ  (Okunma Sayısı 1097 defa)
Heran
Administrator
Ev Sahibi

Çevrimdışı Çevrimdışı

« : Aralık 26, 2008, 09:15:22 ÖS »

<a href="http://www.dailymotion.com/swf/x5znf9&amp;related=0" target="_blank">http://www.dailymotion.com/swf/x5znf9&amp;related=0</a>
« Son Düzenleme: Aralık 26, 2008, 09:18:15 ÖS Gönderen: Heran » Logged

Yusufum
Ev Sahibi

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : Aralık 26, 2008, 10:40:43 ÖS »

Uffff vay vay vay bu ne yaa olurmu hiçç böle şaka benim ayağım acıdı seyrederken Lips Sealed

kaya
Usta Kullanıcı

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : Aralık 27, 2008, 03:17:21 ÖS »

eşek şakası diyeceğim ama,hayvana iftira olur,o bile böyle şaka yapmaz. Cool

kemal aktas
Usta Kullanıcı

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : Aralık 27, 2008, 06:18:19 ÖS »

4.veya.5.yil ønce izine køye gitmistim almanyadan ablamlarda gelmisti hepimiz kapinin ønunde  oturuyorduk kadir dayim geldi hos geldiniz dedi  bana sarildi bir agliyor bir agliyor bende doluktum bende ve ablamda aglamaya basladi dayimin  sesli  aglamasina bende baya doluktum agliyordum birden aglayan dayim birden hangir hangir gulmeye baslamasinmi sesli aglayan adam bizide aglatan adan birden bire  hangir hangir gulmesi beni cok kizdirdi ve dayima  ilkdefa kizmistim sen nasil insansin yav  hem agliyorsun bizleri aglatiyorsun   bizi aglatip ve hangir hangir guluyorsun agliyorsan erkegkibi akla aglamiyorsanda erkekgibi aglama sen ne bicim insansin dedim baya kizdim o harekatina cunki bizlerde  akraba konu komsu hasreti vardi oda bizim  hasretimizden øzlemimden alay dalga gecmisti ondan dolayi cok zoruma gitmisti ve dayimida  iyide tanirdim bu gibi hareketleri tabri vardi ama bana asla beyle seyleri hic yapmazdi demeki huylu huyunu terketmezmis . Shocked :Smiley

dursun
Ev Sahibi

Çevrimdışı Çevrimdışı

Dost kara günde KARANLIĞA KARIŞIR

« Yanıtla #4 : Aralık 28, 2008, 01:44:51 ÖS »

Kemal belki yağmur yağıyordur çünki yağmurda ağlayanla gülen ayırt edilemezmiş sanada gülüyormuş gibi gelmiştir

Eskiden ekmek aslanın ağzındaydı. Şimdi aslanda aç

Heran
Administrator
Ev Sahibi

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : Ocak 03, 2009, 05:29:45 ÖS »

Kemal can, sanırım sen bu anıyı başka bir yere yazacaktın yanlışlıkla buraya yazdın.

kemal aktas
Usta Kullanıcı

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : Ocak 05, 2009, 11:58:21 ÖS »

1976 yillari olmali amca oglu servetle birlikte køyun kahfesinde yani amcamgilin kahfesinde gecti bu sakamiz køyde  elektirik yoktu kahfede lukus vardi  ve isportayla  yanardi kahfede herkes oyun oynuyor amca olglu servet kahvefi  calistiriyor ve riza kayhanda kagit oynuyor arkasida mutfaga  dønuk amca ogluyla ikimiz bir olduk isportayi rizanin omuzun døktuk amca oglu kipriti yakit riza yaniyor kahfedeki herkes karatmaya calisiyor adam  yaniyor birde alev  cikiyorki hemde nasil bizde korktuk millet elleriyle sopa atargibi atesi karatmaya  ugrasiyor karatamiyorlar  o arada ceketi cikarti riza  atesi karatilar ve ne kendi nede elbisesi  yanmadi o alevin  tavana kadar alevlenmesine ragmen yanmadi amca ogluyla biz ordan korkuyla kactik  amcamgilin eve riza koctu pesimizden yassada bizden buyuktu  eve vardik kapiyi kilitledik kabidan kizdi bagirdi ve huyunuda iyi biliyorduk  yarim saat sonra kapiyi actik onunda kizginligi gecmisti ve hic bir sey olmamisti iste kucukluk cocukluk sakamizdi isporta yakmamisti .yazan kemal aktas

Heran
Administrator
Ev Sahibi

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : Ocak 06, 2009, 09:26:16 ÖS »

Yahu yakamamissiniz, bari benzin dokeydiniz...
Yani dua edin de ispirto dokmussunuz.
Yoksa adami canli canli yakacakmissiniz.
Yani, yakarak saka...  Embarrassed

dursun
Ev Sahibi

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8 : Ocak 12, 2009, 12:18:56 ÖÖ »

Ali bekir bekçiydi bende köy ihtiyar heyetinde idim ozaman yukarı özde kepçeyle bent tutuyoruz Ali bekir
tepsiyle çay dağıtıyordu hemen ayağımın dibinde bir kurbaga gördum yakaladım Çay dagıtmakta olan
Ali bekirin  elleri doluyken çektim pantolonunun içine bıraktım o neydi la dedi bende Gö keçemen dedim
bu arada kurbagada kırmaşınca Alibekir Anam b....nu yeyim deyip elindeki bardagı demliği kaldırıp attı can havliyle Gö keçemen sandıği kurbagayı pantolonun üzerinden nasıl sıktıysa çıkarttıkki kurbaga macuna dönmüştü ama Ali bekir hala titriyordu ne lan bir kubagadan adam korkarmı dedim.Ula ne kurbagası sen Gö keçemen deyince taa kafamın tası sıçradı Allahını seversen bana daha beyle şaka yapma delirip başına bela olurum dedi baya gülmüştük ogün Grin Grin Grin

Yusufum
Ev Sahibi

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #9 : Ocak 12, 2009, 09:33:31 ÖÖ »

Paylaşım için teşekkür edecemde amca gülmekten yazamıyorum ki  Grin Grin Grin Grin Grin

'Taaaa kafamın tası sıçradı'   Grin Grin Grin Grin
« Son Düzenleme: Ocak 12, 2009, 09:35:15 ÖÖ Gönderen: Yusufum » Logged

Heran
Administrator
Ev Sahibi

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #10 : Ocak 12, 2009, 12:03:19 ÖS »

Vallahi ne diyeyim...
Iyi ki adam catlayip, ölmemis...
Ya da erkeklik meselesi var yaaa haniii...   Shocked Ne olur ne olmaz degil mi?  Grin

dursun
Ev Sahibi

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #11 : Ocak 13, 2009, 12:01:05 ÖÖ »

10 sene kadar olmuştur  köyümüzden kürtlerin Rabia hala dursun oğlum kimseyi bulamadım seninde işin çokya yağmurlar geliyor şu yoncayı patosla dedi bende uygun bir zaman dilimindeydim olur hala dedim neyse  kaçakta ağılın önünde patoslayacagız oraya vardımki işçiler hazır Mehmet ünalın oğlu hacı ömer , karamemişgilin bekirin oğlu kemal.ve yedigatın mustafa vardı kemal hemen dursun abi iyi geldin sabahtan beri haci ömer  kendinin marlbora sigarası var sakladı bulamıyoruz şunu çıkarttırda içelim dedi.Bende tamam dedim bu arada hacı ömer samanlığı düzeltiyor sırtında sadece atlet var ayıp la böyle yarı çıplak yol üstünde çalışılırmı dedim oda bana hitaben işliğim var eriklerin orada dedi bende iyi dedim patosu kurup işlği aramaya koyuldum nasıl olsa en az 1saat sürerdi patos sonunda işliği buldum gerçektende cebinde marlboro açılmış bir tane yakılmış gerisi duruyordu bende o zaman maltepe içiyordum hemen benim maltepeyi onun marlboro paketi doldurdum onun sigaralarınıda bendeki pakete yarnız marlbornun ucunda iki dal sigara bıraktım farketmesin diye nyse yanlarına geldi herkese marlboro ikram ettim o gün paketi bitirdik bu arada kemal durumu bildiğinden iç oğlum hacı ömer malın gib iç diyor maltepe paketinde uzun marlboro sıgmıyordu fiitreleri dışardaydı  akşama dogru eve geldik yemek yedik  kemal hacı ömer bir tanede senden içelim bu adamın sigarasını bitirdik dedi hacı ömer sigarayı çıkardı ama herkese birtaneden fazla yok dedi bizde tamam la dedik hemen ucda iki dal marlboroyu uzattı kemalla ben aldık hani paketten sigara çıkartmayadiğer elimizin üzerine vururuzya oda diger sigaraları çıkartmak için öyle yapınca uzun pakette kısa sigaraların hepside kilimin üzerine yıgıldı bu ara hacı ömer şaşırdı anam itin oluyum marlboro paketinden maltepe çıktı diye şaşırken zaten bizde flim koptu o arada hacı ömer bu fabrika hatası benim maltepedende marlboro çıktı dedimya o anki durumu bir görse idiniz gözümüzden yaş gelenece güldük Grin Grin Grin

kaya
Usta Kullanıcı

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #12 : Ocak 15, 2009, 12:13:59 ÖS »

çok güzel anılar,şaka yapana ve yapılana da yakışınca çok eğlenceli oluyor.

dursun
Ev Sahibi

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #13 : Ocak 15, 2009, 02:02:22 ÖS »

Bizler şakayı yapan veya yapılandan ziyade şakadaki espiriyi yakalayan anlayanlara hitap etmek için yazıyoruz yoksa kimseyi küçümsemek hor görmek değil amacımız kısaca anıda diyebilirsiniz 

Heran
Administrator
Ev Sahibi

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #14 : Ocak 16, 2009, 11:20:58 ÖÖ »

Dursuncugum hatirliyorsan Riza dayinin ogluna bir saka yapmissiniz, onu da anlatsana. Hani su mezarliktan geceyarisi gecmesini... Kita durrrr! Vallahi birleri fisildadi ama tam anlatmadilar...

Sayfa: 1   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: