dursun
Ev Sahibi

Dost kara günde KARANLIĞA KARIŞIR
|
 |
« : Aralık 17, 2008, 12:19:21 ÖS » |
|
Hakim yerine oturdu. Salondakiler ayakta. Duruşma başladı
Sanık kim mi?. Tabiki Türk... Suçları ne mi? Saymakla bitmez...
Hakim dedi ki:
Hey Türk ayağa kalk.
Türk cevap verdi:
Türk zaten ayakta.
Hakim sinirlendi:
Suçlusun..
Türk haykırdı:
Neymiş suçum?
Hakim sırıtarak!:
Türk olman yeterli suç zaten..
Türk dayanamadı:
Evet suçluyum. 1.Dünya savaşı yıllarında Ermeni çetelerce öldürüldüm ama yine de suçlu benim. Bu da bir şey mi?. Almanya'da diri diri yakıldım ama suçlu benim. Kıbrıs'ta küvette öldürülen yine benim ama suçlu da benim.
Hakim şaşkın:
Demek itiraf ediyorsun?
Türk dediki:
Evet itiraf ediyorum. -30 derecede vatanımı savundum. Suçluyum. Gece yarısı arabamı yaktılar, suçluyum. Kaçak elektrik kullanan ********lerin faturalarınıda ben ödedim, ama yine ben suçluyum. Çanakkale'yi geçilmez yapan benim, ama onda da suçluyum.
Hakim:
Bak sen. Neler de bilirmiş?.
Türk:
Oda bir şey mi. Yunanı İzmir'de denize döken var ya. Vallahi o da benim. Bilir misiniz 1453 ü? İşte o tarihte gemileri karadan yürütüp İstanbul'u alan var ya?. İşte o benim hakim bey. Almakla da kalmadım. Konstantini İstanbul yapan da benim.
Hakim:
Küstah herif....... Sus..
Türk:
Türk susmaz hakim bey. Hele bir eylemim var ki?
Hakim:
Neymiş
Türk:
1071 deki eylemimi dünya unutmadı. Hani Romen Diyojen i yenip Anadoluyu Türk yurdu yapmıştım.
Hakim:
Demek sen yaptın
Türk:
Bu da birşey mi... Hani Kudüs'ü Haçlılardan alan biri var ya. Selehaddin Eyyubi. İşte o aslında benim.
Hakim:
Say bakalım. Daha neler diyecesin?
Türk:
Hani Asala diye bir örgüt var ya?. İşte onun kökünü kazıyan da benim. Ama onda da suçluyum. Bir de unutmadan söyleyeyim. İngilizler'e karşı Mekke ve Medine'yi müdafa eden. Aç ve susuz ama teslim olmayan.. İşte o da benim... Bulgaristan'dan sürülen, Yunanistan'da öldürülen.. Bosna'da diri diri yakılan.. İşte onlar da benim. Ve ben olduğum için suçluyum.
Ben Türküm.. Kocatepe'de, Dumlupınar'da, İnönü'de size karşı savaşan. Sizi bu topraklardan kovan benim.
Hakim:
Yaz kızım yaz. kaçırma..
Türk:
Başka suçlarımda var. 80 senedir kör gibi uyuyan, kulaklarını tıkayan, oduna, kömüre tavlanıp satın alınan, milli ve dini kimliğini unutup size benzeyen benim. Selamün Aleyküm yerine !hello!, hoşça kalın yerine ! Bayyyy! diyen o da benim. Onlarca şarkı ezberleyip buna rağmen 1 ayet 1 hadis ezberleyemeyen de benim. Çılgınlar gibi dans edip sarhoş olan ama 2 rekat namazı kılmayı beceremeyen de benim..
Suçluyum.....Ben Suçsuzum diyebilen varsa ben suçsuzum desin..!!!
|
|
|
|
|
|
Eskiden ekmek aslanın ağzındaydı. Şimdi aslanda aç
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Aralık 17, 2008, 07:57:44 ÖS » |
|
Bu suçları işleyene can kurban 'NE MUTLU TÜRKÜM' diyene o zaman..:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Aralık 17, 2008, 08:59:55 ÖS » |
|
Yargılayan bir yabancı.Hiç kızmam.Çünkü onun görevi bizleri yargılamak.Benim kızdığım kendi kendimizi yargılamak.Kendi tarihine küfür edenler,kendi örf ve adetleriyle alay edenler,büyüğüne moruk,küçüğüne bir şey anlamaz diyenler.Hayvanları sevme gününü çok iyi değerlendirip,kadınlar gününde dansöz oynatanlar,kadınları kendilerinden aşağıda görenler,ve daha sonrada dinimizi buna alet edenler.Ya Dursun kardeşim yine açtın içimdeki bir yarayı.Fazla derinlere dalmıyayım ,boş verrrrrr.Allaha emanet olun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Aralık 17, 2008, 11:11:51 ÖS » |
|
Sevgili hocam aynen katılıyorum.. Teşekkürler dursun abicim emegine sağlık..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dursun
Ev Sahibi

|
 |
« Yanıtla #4 : Aralık 18, 2008, 08:29:53 ÖÖ » |
|
yorumlarınıza teşekkürler hocam içindeki yarayı deşmek için ne lazımsa yapmaya hazırım başlayıpta devam etmediğine üzüldüm devamını bekleriz buradan yeğenim serap aman dikkat et sonra ergenekoncu diye senide Allah muhafaza tutuklarlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Heran
Administrator
Ev Sahibi

|
 |
« Yanıtla #5 : Aralık 18, 2008, 11:56:33 ÖÖ » |
|
BU TÜRKLERİN MİLLİYETÇİLİK DAMARLLARI KABARDI YİNE...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dursun
Ev Sahibi

|
 |
« Yanıtla #7 : Aralık 18, 2008, 04:54:44 ÖS » |
|
"Ey Türk Milleti! Gök yıkılmasa! Yer çökmese! Seni kim ortadan kaldırabilir!..."
Düşmana Teşekkürler
Tarih boyunca bizleri diri tutan, bilimde ve savaş sanatlarında hep ileri gitmemizi sağlayan düşmanlarımızdı. Onların varlığı, bizlerde korku uyandırdığı kadar, tedbir alma ve diri kalma hissi de veriyordu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dursun
Ev Sahibi

|
 |
« Yanıtla #8 : Aralık 19, 2008, 12:09:36 ÖÖ » |
|
Bozkurt'un Destanı
Yıkılmış yorulmuş bir neslin kahramanları Yorgun bozkıra çökmüş felaket bulutları Yurdu işgal için düşman zorlarken kıyıları Bir Bozkurt haykırır Çanakkale geçilmez
Savaş biter yenilmiştir Osmanlı İstanbul,her yanını çiğner düşman postalı Her kes ümitsiz,gelecek karanlık,ruhlar tasalı Bir Bozkurt haykırır Geldikleri gibi giderler
İmparatorluk çökmüş paylaşılır toprakları İşgalde İtalyan,Fransız askeri,Yunan palikaryası İşgal edilirken asırlık vatan toprağı Bir Bozkurt Samsun'da haykırır Ya istiklal,ya ölüm
Amasya tamimi istiklal yolunda ilk tuğla Erzurum,Sivas kongreleriyer alır destanın sayfalarında İstiklal haykırışı çınlar ilk meclis koridorlarında Bir Bozkurt haykırır Bağımsızlık karakterimdir
İnönü savaşları müjdesi gibidir geleceğin Sakarya muharebesi bir yeni destanıdır Türklerin Afyonda siperde süngüleri ışıldar neferlerin Bir Bozkurt Kocatepeden haykırır Ordular ilk hedefiniz Akdenizdir ileri
Bir destan yazılıp kazanılmıştır Anadoluda Önde lider Bozkurt'um ardında yüzbinler bir safta Kazanılacak zaferler var ekonomide,iktisatta Lider Bozkurt haykırır İdare şeklimiz cumhuriyet
Yormuştu cephede koşmak,imar etmek yurdu Şer cepheleri dağıttı,doğruyu işaret edip,iyiyi sundu O fani,Türklük baki bunu çok iyi biliyordu 10 Kasım 38'de Dolmabahçede Bozkurt'um,Mustafa Kemal'im gözlerini yumdu
Mesut Özbek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Aralık 28, 2008, 07:33:38 ÖS » |
|
bir türk cihana bedel ne mutlu türkum diyene 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Heran
Administrator
Ev Sahibi

|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 03, 2009, 10:42:41 ÖS » |
|
Dostlar, Şanlı tarihimiz övüneceğimiz, gurur duyacağımız başarılarla doludur. Orta Asya'dan çıkarak dünyanın her tarafına yayılan Türk milleti, tarihin belli dönemlerinde tüm dünya milletlerine saygınlığını, gücünü kabul ettirmiş; büyük devlet ve imparatorluklar kurmuştur. Ancak; ne zaman ki iç kargaşa, kardeş kavgası çıkmış; o koskoca Türk imparatorlukları paramparça olmuştur. Hunlarda, Göktürklerde ve diğer büyük Türk devletlerinin parçalanışında bunu hep görürüz. Millet olarak, tarihimizde yaptığımız en büyük yanlışlardan birisi budur. Kendi kurduğumuz devletleri genellikle kendimiz yıkmışız. Ben; başka amaçla yazılan "Türk Milletinin Suçları" başlığı altına, gerçek anlamda yaptığımız bu yanlışı yazmak istedim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|