Sayfa: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   Aşağı git
Gönderen Konu: YOLKAYADAN HABERLER  (Okunma Sayısı 5860 defa)
Yusufum
Ev Sahibi

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #135 : Mart 29, 2009, 07:46:38 ÖS »

Seçim sonuçlarının köyümüz ve köylülerimiz için hayırlı uğurlu olmasını dilerim valla sabahtan beri okuyorum haberleri millet seçime gitmemiş adeta birbirlerini öldürmeye gitmiş gerçekten içler acısı haberler her yerde ölüler yaralılar var seçim davası yüzünden..Böyle bişeyin köyümüzde yaşanmamasına çok sevindim herşey köyümüz için isterimki dahada gelişsin ve yeniden örnek köy seçilsin köyümüz...

Bu arada dedemde oy kullandımı amca merak ettimde
Grin Grin

dursun
Moderator
Ev Sahibi

Çevrimdışı Çevrimdışı

Dost kara günde KARANLIĞA KARIŞIR

« Yanıtla #136 : Mart 29, 2009, 09:47:42 ÖS »

ismi listede vardı kızm bilmiyom nasıl kullandı Grin Grin Grin

Eskiden ekmek aslanın ağzındaydı. Şimdi aslanda aç

kemal aktas
Usta Kullanıcı

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #137 : Mart 29, 2009, 10:30:52 ÖS »

YOLKAYA CAKRAZKØYUMUZUN KAZANAN MUHTARINADA  ALLAH HAYIRLI UGURLU ETSIN BASARILAR DILERIM .DIGER KAYIP EDEN MUHTAR ADAYLARINADA GECMIS OLSUN  DILEGIMLE KAZANANDA KAYIP EDENDE KØYUMUZE HIZMET ETMEK ICIN ADAY OLUYOR   BU YARISTA KAZANAN OLDUGIBI KAYIP EDENDE OLUYOR  AMA HER SEY KØYUMUZ ICIN BIRLIK BERABERLIK KARDESLIK IYI KOMSULUK ILISKISI ICINDE KØYUMUZE  DESTEK VERMELIYIZ HER KONUDA MUHTARIMIZA YARDIMCI OLMALIYIZKI  MUHTARDA  IYI CALISINKI KØYUMUZ KAZANSIN KØY YERINDE MUHTARLIK YAPMANIN NE KADAR ZOR OLDUGUNU  MUHTARLAR VE YAKINLARI IYI BILIRLER GECE GUNDUZ ORDAN ORAYA KOCARAK YAVU YILDIZELI SIVAS KOSUSTURARAK  HER GELENE YEMEK CAY AGIRLIYARAK BUNLARDA BUYUK KUFLET VE MADIYAT GEREKTIREN HIZMET GEREKTIREN ZAHMETLERDIR GECENI GUNDUZUNE KATARAK KØYLUNUN HIZMETINE KOSMAK KOLAY DEGIL  BELKI BU YØNLERINI BILMIYENLER ICINDE BUNLARI ACIKLAMA GEREGI DUYDUM KØYDE BIR HIZMET YAPACAKSIN MADI   MANEVI IS INSAN GUCU  KIMSEYI BULAMAZSIN KØYDE MUHTAR OLMAK KOLAY DEGIL  BIRLIK BERABERLIGE  IHTIYAC VAR  BUTUN KØYLULERIMIZ OLARAK KØYUMUZ ICIN HEP BIRLIKTEN GUC BIRLIGI YAPMALIYIZKI KØYUMUZ KALKINSIN HER SEY KØYUMUZ ICIN  BASARILAR DIYELIM HER SEYI MUHTARDAN BEKLEMEDEN HERKES UZERINE DUSENI YAPMALIKI MUHTARIN UZERINDEKI YUKUDE HAFILETELIM DILEGIMLE.

kaya
Usta Kullanıcı

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #138 : Mart 30, 2009, 07:11:52 ÖÖ »

29 Mart  2009 yerel seçimleri sonuçlandı.Sonuçlar hepimize hayırlı olsun.Netice halkımızın tercihidr,buna saygı duymak gerekir.Köyde de Yadiğar Aktaş muhtarlık seçimini kazanmış,kendisini tebrik ediyorum,Çakraz için hayırlı olmasını diliyorum.En sevindirici olan öğrendiğim kadarıyla çok olgun bir seçim dönemi geçirilmiş.Kırıcı ,gergin ortam oluşmamış buna çok sevindim.

yucel5877
Ev Sahibi

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #139 : Mart 31, 2009, 04:56:41 ÖS »

Köyümüzde böyle güzel bir seçimin olmasına inanın çok sevindim.Bu seçimlerde anlaşıldıki köyümüz hep birlikte kazanmış.Kazanmış diyorum çünkü hiç bir zarar ziyan olmadan seçimlerin bitmesi köyümüz adına gerçekten bir kazançtır.İnşallah bundan sonraki seçimlerdede yine böyle güzel seçimler yaşarız.Seçimi kazanan Yadiğar AKTAŞ,ı gönülden kutluyorum.Allah yardımcısı olsun.Omuzlarındaki yükün ne kadar ağır olduğunu biliyordur inşallah.Seçim bittikten sonra sadece kebdisine oy verenlerin muhtarı değili tüm köy halkının muhtarı olduğunu asla unutmasın.Köylülerimize iyi davrandığı sürece hiç bir zorlukla karşılaşmaz inşallah.Seçimi kaybeden arkadaşlarıma da bi sözüm olacak.Seçimleri nasılsa kaybettim,elimden ne gelirse muhalefet yapayım,köyde guruplaşmalar oluşturayım demesinler sakın.Çünkü bellimi olur bir dahaki seçimdede onlar seçilebilirler.Her şey güzel köyümüz ve köyde yaşayan insanlarımız için.Başkaları için güzel dilekte bulununki,sizede güzellikler gelsin.Allaha emanet olun.

dursun
Moderator
Ev Sahibi

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #140 : Nisan 24, 2009, 07:24:07 ÖS »

oleey Artık Avea faliyete geçti şu an köyümüz daha iyi iletişim olanağına sahip her yerde çekiyor

dursun
Moderator
Ev Sahibi

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #141 : Mayıs 04, 2009, 07:44:14 ÖS »

köyümüzde artık  İNTERNET Cafe açıldı

Sayfa: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: