|
|
 |
« : Şubat 25, 2009, 04:11:09 ÖS » |
|
mrb arkadaslar sizlere bir anımı paylasmak istedim. 2004 senesinin 12. ayıydı yılbasına 1 hafta vardı tekirdaga işe çagırdılar beni ben gıtmek istemedim ama mecburiyet karşısında gitmek zorunda kaldim .önümüz kurban bayramıydı el öpmeye gidecektik para gerekiyor du. 650 milyon maaşa gittim şantiye öyle köyüydükü hani hayvanı baglasanız hayvan durmaz. her gun sabah 8 den aksam 10 a kadar çalışıyorduk yaklasık 22 gun çalıstım 900 milyon para yaptım.yaptım ama paramı alamadım sadece 200 liramı alabildim.bayramada bu parayla girdik.rezil olduk.aradan zaman gecti 3 ay sonra çanakkaleye işe gittim.gittigimde oglum 1 haftalıktı.500 lira maasa gittim.yaklasık olarak 3 ay calıstım.çanakkale bogazında çalısıyorduk.çok asırı rüzgar esiyor du.bir gun çelik montajı yaparken rüzgardan dengemikaybettim asagı düşüyordum babamın ettigi dua beni kurtardı.çanakaleye gıderken anamın babamın razılıgı vardı.3 ay calıştım eve 1000lira yolladım gelince ofistende 700 lira aldım işte ana babanın hayır duasındakı hayır.allah herkese ana babanın hayır duasını nasip etsin.o gunden sonra ana babamın razı olmadıgı hiç bir işi yapmadım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaya
Usta Kullanıcı

|
 |
« Yanıtla #2 : Şubat 26, 2009, 05:13:00 ÖS » |
|
Serap kardeş ana-baba duasına ben de çok önem veririm.Hep babamın hayır duasını almışımdır.Annemi hiç hatırlamadığım için (ben küçükken vefat etmiş)ondan dua veya beddua meselem olmadı.Ancak senin olayında dua veya beddua olayına katılmıyorum.eğitim anne babanın esas görevi ,çocuğun anne baba üzerindeki hakkıdır.O bakımdan bu konuda sana beddua da etse işemez ,merak etme ,çünkü bu onların görevi engellemeya hakları yok.Ben böyle düşünüyorum,seni de gayretinden dolayı kutluyorum.Zaman zaman bazı meselelerde babamla ben de ters düştüğüm olurdu sonuç genellikle iyi olurdu .Babam hakkımı teslim eder, "vuran oğul babaya danışmaz "derdi.Bu sözün bi hikayesi var ama ,ben meseleyi kısa keseyim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|